Reanola

O SPOLEČNOSTI

Naše činnost

Co vše provádíme?

Naše činnost zahrnuje komplexní stavební práce, včetně novostaveb na klíč, rekonstrukcí bytových a nebytových prostor, zateplování fasád a montáže střech. Poskytujeme také specializované služby jako sádrokartonové konstrukce, zemní a demoliční práce, terénní a zahradní úpravy, a pokládku zámkové dlažby. S námi získáte kvalitní a spolehlivé řešení pro každý stavební projekt.

Nabízíme kompletní stavbu rodinných domů a rekonstrukci bytových i nebytových prostor na klíč. Zajišťujeme všechny fáze projektu, od prvotního návrhu až po finální realizaci a kolaudaci.

Realizujeme stavbu moderních kancelářských budov a komerčních areálů, které splňují nejvyšší standardy. Naše projekty jsou navrženy tak, aby poskytovaly maximální funkčnost a komfort pro vaše podnikání.

Poskytujeme odborné konzultace a projekční služby, které vám pomohou s plánováním a realizací vašeho stavebního projektu. Naši zkušení projektanti vám nabídnou řešení šitá na míru vašim potřebám.

Nabízíme široké spektrum stavebních prací, včetně zateplování fasád, montáže střech, zemních a demoličních prací. S námi máte jistotu, že všechny vaše stavební potřeby budou profesionálně a kvalitně vyřešeny.

Co jsme dělali?

REFERENCE

REKONSTRUKCE PRAHA

STAVBA DOMU PRAHA

STAVBA BD PRAHA